Baldr heeft iemand op het vizier en vertelt Beau de details

Baldr heeft iemand op het vizier en vertelt Beau de details

Ook Beau en Baldr bespreken de stemmingen, ze zijn erg benieuwd wie er straks in de gevarenzone terecht gaat komen. Baldr heeft bevestiging van Mehmet gekregen dat hij niet op hem zal stemmen. Beau vraagt daarna hoe Baldr denkt dat de gevarenzone eruit gaat zien. Baldr zegt dat er een van de drieling bij moet zitten. Ik ben er bang voor reageert Beau. Baldr weet nog niet op wie hij gaat stemmen maar weet wel dat hij op een iemand gaat letten op wat hij doet. Beau kijkt vragend en Baldr fluistert dat hij Bas in het vizier heeft. Als hij nu switcht is hij namelijk spelletjes aan het spelen voegt hij eraan toe. Beau denkt niet dat Bas op Madilia gaat stemmen. En als hij dat niet doet is hij dus spelletjes aan het spelen vervolgd hij met opgetrokken wenkbrauwen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *