Demi en Fay gaan op Baldr stemmen, alleen weet hij dat niet…

Demi en Fay gaan op Baldr stemmen, alleen weet hij dat niet…

Nog een gesprek over de naderende nominatieronde. De spanning in Utopia lijkt te stijgen.

Baldr gaat het gesprek met de tweeling aan en vraagt of zij er al uit zijn. Jawel antwoordt Fay voorzichtig. De twee willen duidelijk niet loslaten op wie ze gaan stemmen. Het blijft raar hè? gaat Baldr verder waarna hij uitlegt dat hij het niet begrijpt dat Chipp en de tweeling vorige week zo onder vuur hebben gelegen door de stemmen die zij aan Linda hebben gegeven. Ik kan het ook niet begrijpen antwoordt Demi. Op de vraag of Baldr al weet wat hij gaat doen antwoordt hij dat hij zijn keuze heeft gemaakt. Ik ben voorspelbaar voegt hij er lachend aan toe waarna het voor de twee duidelijk is aan wie hij zijn stemmen zal geven. Als Demi en Fay wat later alleen zijn bespreken ze wat ze zojuist met Baldr hebben besproken. Is het niet erg dat we op hem gaan? fluistert Fay. Aan de ene kant wel aan de andere kant niet antwoordt Demi. De tweeling baalt ervan dat Baldr denkt dat zij hun stemmen net als vorige week aan Linda zullen geven. De stemmen van de tweeling zal Baldr dus niet zien aankomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *