De drieling probeert Beau over te halen om op Baldr te stemmen

De drieling probeert Beau over te halen om op Baldr te stemmen

Het is bijna weer tijd voor de nominaties en de bewoners praten over niets anders meer. Buiten bespreken Chipp, Fay en Demi hun plan. Als Beau erbij komt staan, besluiten ze haar in vertrouwen te nemen. De drie hebben het vermoeden dat een van hen in de gevarenzone terecht gaat komen. Daarom hebben ze besloten om op Baldr te stemmen omdat Chipp ervan uit gaat dat hij de enige is die er eerder wordt uit gestemd dan een van hen. Dit omdat de andere bewoners altijd hard roepen dat ze niet tactisch stemmen maar stemmen op degene die het minst verdient om nog in Utopia zijn. Volgens Chipp is dit dus Baldr. Beau kijkt twijfelend, Baldr is haar maatje en ze is niet van plan om op hem te stemmen. Chipp legt vervolgens uit dat Baldr echt de enige keuze is om hem en de tweeling te kunnen redden. Het is hij of ik voegt Fay eraan toe. Beau blijft volhouden dat Baldr geen slimme zet is, omdat er veel bewoners een positieve stem aan hem zullen geven. Er zijn weinig mensen waarbij je een betere kans hebt antwoordt Chipp. Zal Beau zich aansluiten bij het drietal?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *