Billy en Romy bespreken de tactische stem keuze van de drieling

Billy en Romy bespreken de tactische stem keuze van de drieling

Billy en Romy speculeren in de opslag hoe de gevarenzone eruit zal zien. Ze gaan weer tactisch stemmen zegt Billy tegen haar doelend op de drieling. De twee hebben allebei te horen gekregen dat de drie op Baldr willen stemmen om zo zichzelf te redden. Ik kan wel op Demi, Fay of Chipp gaan maar ik ben er nog over aan het nadenken gaat Romy verder. Billy weet het wel. Ik ga wel op de drieling vervolgd ze stellig. Maar voegt eraan toe dat ze niet vol op een gaat, omdat ze niet echt wil dat ze naar huis gaan. Ze wil alleen een waarschuwing geven. Ze vindt namelijk dat er niet tactisch gestemd moet worden en volgens haar doen de drie dit wel. Ik ben benieuwd wat Beau gaat doen zegt Romy. En besluit een papiertje te pakken en haar speculaties op te schrijven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. chagija at 19:05

    Gooi gelijk iedereen naar huis met deze onzin, Utopia heeft op deze manier nooit bestaan allemaal haat onder en naar elkaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *