Al het geroddel doet Beau pijn

Al het geroddel doet Beau pijn

Tussen Linda en Beau gaat het al enige tijd niet zo lekker. Beau heeft namelijk door dat Linda vaak achter haar rug om praat en dit bevalt haar niet. Ondanks dat de dames dit hadden besproken en zowel Linda als Madilia hun excuses hebben aangeboden, gaf Beau toch haar stemmen aan Linda tijdens de vorige nominatieronde. Vandaag neemt Linda Beau even apart voor een gesprek. Ze voelt namelijk behoorlijk wat spanning en dit zit haar niet lekker. Ik voel gewoon dat er nog wat speelt tussen hen legt ze verder uit. Ik heb het gevoel dat er een strijd is en dat vind ik zonde. Ik heb daar geen zin meer in gaat ze verder. Beau begrijpt waar Linda op doelt en merkt op dat er inderdaad iets speelt. Ik vraag me af of je bijvoorbeeld vorige week nog steeds wat over mij heb gezegd? vraagt ze. Linda ontkent dit maar Beau lijkt niet erg onder de indruk van Linda haar woorden. Ik weet gewoon dat er dingen achter mijn rug om worden gezegd en gedaan zucht Beau. Ook afgelopen week gaat ze verder. Linda schrikt hiervan en lijkt zich van geen kwaad bewust. En probeert Beau er dan ook van te overtuigen dat ze zich buiten alle gesprekken over Beau houdt. Ik heb geleerd van mijn fouten sluit ze af. De twee besluiten het onderwerp te laten rusten en kletsen nog een tijdje door over van alles en nog wat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *