Madilia heeft het plan om haar joker in te zetten om Rienk vaste bewoner te maken

Madilia heeft het plan om haar joker in te zetten om Rienk vaste bewoner te maken

Madilia en Rienk kunnen het samen erg goed vinden en dat is de andere bewoners ook opgevallen. Terwijl ze samen languit op het bed van Madilia liggen, moet ze iets opbiechten. Ik heb er heel lang over nagedacht om mijn joker in te zetten om jou een bewoner te maken vertelt ze. Rienk voelt zich vereert maar is een beetje sceptisch over het idee van een joker. Dan heb je net zoveel rechten als wij gaat Madilia enthousiast verder. Ik denk dat sommige mensen het oneerlijk zouden vinden omdat dat zou betekenen dat ik ook zou kunnen winnen reageert Rienk verder op het idee. Madilia vraagt zich hardop af of Rienk denkt dat de bewoners het hem niet gunnen om te winnen. Het is niet dat ze het mij niet gunnen, het is dat ze het zichzelf wel gunnen. Hun kans om te winnen wordt dan kleiner antwoordt Rienk. Daarnaast is Rienk bang dat als hij officieel bewoner wordt, dat er door hem een andere bewoner naar huis moet. Dat wil ik niet benadrukt Rienk resoluut. Samen fantaseren ze nog wat verder over de finale en Rienk zijn functie in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. chagija at 15:07

    Rienk begint een beetje af te zwakken in het geloof, hoor hem zelfs voorspellingen geven over mensen Dit hoort niet bij Rienk Zo zie je wel dat Utopia iedereen in zijn greep heeft met negatieve gevoelens en gedachten gangen Het is moeilijk jezelf te blijven zelfs voor Rienk. Rienk ga bidden

  2. chagija at 15:04

    Nee met dit doel is Rienk niet binnen gekomen helaas voor Madilia en gelijk voor Rienk dat hij dat niet wil Of zou de geld prijs hem toch trekken ?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *