Chipp en Demi belanden in een discussie over een computer

Chipp en Demi belanden in een discussie over een computer

Demi heeft een filmpje voor haar zus Fay in elkaar geknutseld, waarin de bewoners allemaal haar beterschap wensen. Aangezien Fay al de hele dag in het keetje ligt, lijkt het Demi leuk om haar te verrassen met een leuke video. Deze video wil ze graag met de beamer en een computer in het keetje laten zien. Hiervoor heeft ze alleen wel de hulp van Chipp nodig. En vraagt aan hem of ze de computer even mag lenen tijdens zijn computertijd. Chipp reageert alleen niet heel enthousiast. Prima. Ik kan toch al de hele dag niets doen zucht hij. En voegt eraan toe dat vanochtend de computer ook al van hem was afgepakt. Dan moet je je tijd beter indelen Chipp snauwt Demi terug. Nu lopen de irritaties hoog op bij Chipp en terwijl Demi wegloopt moppert hij verder. Zeikwijf, ik word zo moe van haar zucht Chipp. Oh wat erg hè, iets voor Fay doen mompelt Demi verderop sarcastisch.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Karel at 09:58

    Demie heeft chipp door die arogante kwal wie denkt hij dat hij is hij is gewoon een profiteur heeft een eigen BV maar doet alles van de BV en een grote bek over alles laat hem een keer werken de lapzwans weg ermee

  2. Chagija at 09:28

    Vind het belachelijk dat hij beslist dat er niemand naar toe mag. Dat is toch juist leuk voor de zieke een beetje afleiding. Eigenlijk moet Chip de kamer voor zijn liefje schoonmaken misschien blijft ze daar wel ziek van frisse lucht en schoonmaak beurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *