Billy, Beau en Demi vinden het raar dat Baldr zijn vrouw niet op de eerste plek zet

Billy, Beau en Demi vinden het raar dat Baldr zijn vrouw niet op de eerste plek zet

Het huwelijk van Baldr komt dichterbij nog maar een paar kleine dingen hoeven geregeld te worden te worden en dan kan het feest echt beginnen. Er zit Demi echter nog iets dwars en ze wil dit graag met Billy bespreken. Is er een jurk geregeld voor de vrouw van Baldr vraagt Demi haar. Billy antwoordt dat Baldr zegt dat Anna haar oude trouwjurk aandoet. Maar dat is toch raar, hij heeft een nieuw pak van 300 euro gekocht vervolgd Demi verbaast. Billy vindt het ook een gek verhaal en is eigenlijk van mening dat zijn vrouw ook een nieuwe jurk verdient. Ik vind het ook heel bijzonder, hij vindt een friet kar niet chique genoeg voor zijn bruiloft maar zijn vrouw moet wel in dezelfde trouwjurk voegt Billy eraan toe. De twee vinden dat Baldr rare prioriteiten stelt en niet op de eerste plaats denkt aan zijn vrouw. Ze besluiten Beau erbij te halen, die medeorganisator is van het huwelijk en volgens Billy veel geduldiger is dan zij is. Hij moet zichzelf wegcijferen voor haar, het moet haar dag worden. Maar dat doet hij totaal niet zegt Billy. Als ze het verhaal aan Beau voorleggen laat zij weten Baldr ook totaal niet te snappen. Maar hij zegt dat zijn vrouw het niet erg vindt haalt Beau haar schouders op. Het drietal vindt Baldr te laks en willen hem erop attenderen dat het geen leuk signaal voor zijn vrouw is. Ze besluiten dat Billy met Baldr gaat praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. chagija at 14:53

  Het is echt heel jammer dat hij alleen aandacht voor zichzelf heeft en heel sneu en zielig voor zijn vrouwtje zijn lakse gedrag ook voor zijn kinderen

 2. chagija at 14:49

  Ze kunnen toch meerdere jurken laten komen en daar zijn vrouw eentje laten uitkiezen. Iedere verkoper van trouwjurken zal dit begrijpen
  Maar misschien te veel werk voor hem

 3. Doortje at 14:12

  Ik vindt dat Baldr meer met zijn muziek en liedjes bezig is ipv met de belangrijke dingen zoals zijn en haar Huwelijk en natuurlijk kan een ander niet de trouwjurk kopen, maar laat Anna dat zelf doen met haar kinderen⁉️⁉️⁉️
  Zeker nu Baldr zelf een kostuum van € 300,00 heeft gekocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *