Billy spreekt Baldr aan omdat hij geen trouwjurk voor zijn vrouw geregeld heeft

Billy spreekt Baldr aan omdat hij geen trouwjurk voor zijn vrouw geregeld heeft

Billy heeft net een gesprek gehad met Demi en Beau over het huwelijk van Baldr. Ze vinden het gek dat Baldr een nieuw pak van 300 euro heeft gekocht en zijn vrouw het met haar oude trouwjurk moet doen. Billy spreekt hem aan om dit nog eens te bespreken. Je hebt zelf een prachtig pak gekocht maar er is niks voor Anna geregeld begint Billy het gesprek. Ik weet dat je hebt gezegd dat zij haar oude jurk prima vindt maar jij hebt wel een nieuw pak en dat is natuurlijk wel krom gaat ze verder. Baldr geeft aan dat een huurjurk nooit echt goed past en de jurk die ze thuis heeft wel goed past en hij hier in Utopia geen pak heeft. Billy probeert nogmaals duidelijk te maken dat het haar dag is en dat Anna in het middelpunt moet staan. Ik snap donders goed wat je bedoelt maar in deze moest ik ergens een lijn trekken en keuzes maken laat Baldr op zijn beurt weten. Maar had jij het dan niet liever met je pak hier gedaan en haar die trouwjurk gegund vraagt Billy dan. Baldr legt uit dat hij zijn vrouw kent en dat zij deze poespas liever al over zou slaan om een kleinere en intiemere bruiloft te hebben. Dus ik weet dat het dragen van haar oude trouwjurk voor haar geen probleem is legt hij verder uit. Maar het was wel een mooi gebaar geweest eindigt Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hans at 14:10

    Top van Billy om de vrouw van Baldr ook aandacht te geven voor een nieuwe jurk Is wel zo leukdat Billy dit opmerkt en eerlijk zegt tegen hem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *