Billy, Beau en Baldr bespreken de laatste dingetjes voor het huwelijk

Billy, Beau en Baldr bespreken de laatste dingetjes voor het huwelijk

Baldr zijn huwelijk nadert met daarom is het noodzakelijk om er met het feestcomité over te zitten om het een en ander te bespreken. Baldr wil graag nogmaals tegen Beau en Billy zeggen dat zij zich geen zorgen hoeven te maken om de trouwjurk van zijn vrouw. Jij kent haar reageert Billy. Als jij denkt dat zij het prima vindt is het voor mij ook oké. Ik wilde het alleen maar aankaarten voegt ze eraan toe. Beau vraagt aan Baldr wat hij van zijn vrouw kan verwachten. Ik kan alles van haar verwachten, zij is een echte regeltante dus het komt sowieso goed antwoordt Baldr. Beau somt daarna op wat er al gedaan is en komt dan bij de kleding van de Utopia dames. Wat wil je dat wij aandoen vraagt ze Baldr. Baldr heeft totaal geen idee. Hier zeg ik help! Ik vind alles mooi en van vrouwenkleding heb ik echt geen verstand gaat hij verder. Billy en Beau overleggen wat de dames in hun kasten hebben hangen en denken dat iedereen wel een rood jurkje of rokje in hun kast hebben hangen. Voor de mannen wordt het een wit overhemd en een blauwe spijkerbroek. Het drietal bespreekt de overige aankleding voor de bruiloft en gaan dan ieder weer hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *