Billy denkt dat Madilia voor de aandacht zoveel met Rienk omgaat

Billy denkt dat Madilia voor de aandacht zoveel met Rienk omgaat

Linda vertelt dat Madilia net aan haar heeft gevraagd of zij het erg vindt als ze de boodschappen straks alleen doet. Madilia wil namelijk Rienk meenemen in haar wereld omdat zij ook een nachtje met hem buiten heeft geslapen. Linda snapt op zich dat Madilia met Rienk iets leuks wil doen maar vraagt zich af of dit niet op een andere dag kan. Ik zit er niet echt op te wachten om de boodschappen in mijn eentje te doen want het is best veel zegt ze tegen Billy. Billy luistert aandachtig en laat weten het standpunt van Linda te snappen. Ik snap niet zo goed dat alle verwijten die ik naar mijn hoofd heb gekregen, nu van de andere kant afkomen. Het is gewoon precies hetzelfde gaat Linda verder. En vertelt dat Madilia het niet kon hebben dat zij veel omging met Ivan maar dat Madilia nu precies hetzelfde doet met Rienk. Ze wil altijd hebben wat ik ook heb. Een dag nadat Rienk binnen was heeft Linda een gesprek met hem gehad en ze heeft toen besloten om een nachtje met hem buiten te slapen. Ik kom drie dagen later terug van het pottenbakken en madame heeft besloten om buiten te gaan slapen met Rienk gaat Linda verontwaardigd verder. Billy knikt en denkt dat Madilia het voor de aandacht doet. Ze vindt al die aandacht wel leuk en wordt dan overmoedig, bijna irritant zelfs besluit Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Greets at 20:16

  Hahaha.. ik vind dat Madillia heel erg lady-like Linda terug pakt.. Nu weet ze hoe het voelt om dagen overal alleen voor te staan terwijl je beste vriendin het leuk heeft met een ander.
  wie niet horen wil moet maar voelen..
  En billy moet haar mond houden met haar vreemde insinuaties..

 2. josknapen at 15:42

  nee mensen Billy heeft gelijk, Madilia wil zo meer aandacht, zo zit het spelletje in elkaar, ik ben ook geen fan van Billy maar zo werk het, zo krijg Madillia de juiste aandacht, zei speelt het spelletje mee,

 3. joke gotte at 15:20

  Ach Billy waar ben jij heel Utopia mee bezig aandacht en nog eens aandacht ten koste van andere Utopianen ze doet met de dag gekker .De ene dag lief schijnheilig en de andere dag weer janken janken en nog eens janken ze verlangt naar huis wat let ja gauw gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *