Madilia is gefrustreerd omdat Linda haar niet wil helpen

Madilia is gefrustreerd omdat Linda haar niet wil helpen

Madilia heeft aan Linda gevraagd of zij vanavond de boodschappen wil doen omdat zij Rienk wil meenemen in haar wereld. Ze reageerde chagrijnig en ze zei dat ze daar niet op had gerekend vertelt ze aan Romy. Maar weet je hoe vaak ik dingen voor haar doe vervolgd ze verontwaardigd. En voegt eraan toe dat ze na het zien van Linda haar blik zei dat ze wel mee zou helpen maar Linda zei dat als Madilia de boodschappen zou uitpakken, zij de boodschappen wel zou bestellen. Maar ik vraag nooit iets van haar, nu een keertje vervolgd Madilia geïrriteerd.  Als zij weg is voor pottenbakken doe ik ook zonder morren de boodschappen en bereid ik de tapas voor. Romy vindt het op haar beurt niet chill van Linda, ze ziet inderdaad dat Madilia zonder te morren taken van hen twee oppakt omdat Linda weg is. Ik vind het zo jammer dat het op deze manier moet besluit Madilia het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *