Baldr en Billy hebben een discussie over het huwelijk

Baldr en Billy hebben een discussie over het huwelijk

Door persoonlijke omstandigheden hebben we niet al het nieuws van gisteren kunnen beschrijven, waarvoor ons excuus. De laatste tijd is er veel commotie rondom het huwelijk van Baldr. Eerder heeft Baldr te horen gekregen dat Beau en Billy klaar zijn met het huwelijk en het gedrag van Baldr. Hij vindt dit vervelend en gaat daarom om duidelijkheid vragen. Baldr vertelt aan Billy dat hij hoort dat Billy er geen zin meer in heeft. Billy geeft aan nog wel zin te hebben in het organiseren van het huwelijk. Toch vindt Baldr het vreemd dat hij hoort van René dat Billy geen zin meer heeft, terwijl zij nu vertelt van wel. Ik wil alleen gewoon een overzicht hebben antwoordt Billy. Weet je wel hoe we ervoor staan? vraagt ze geïrriteerd. Baldr gaat ertegen in en uiteindelijk biedt Billy haar excuus aan voor haar negatieve gedrag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. chagija at 20:20

    Kan iemand per direct die lab zwans naar huis sturen Hij heeft nog nooit gewerkt en alleen geld gekost De mensen staan allemaal voor hem klaar met zijn bruiloft te regelen en hij denkt alles in een keer beter te weten maar zegt het niet tegen de desbetreffende persoon Wat een ondankbare hond is hij Er uit met hem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *