Billy en Linda zijn klaar met de sfeer in de groep

Billy en Linda zijn klaar met de sfeer in de groep

Door persoonlijke omstandigheden hebben we niet al het nieuws van gisteren kunnen beschrijven, waarvoor ons excuus. Billy en Linda zijn allebei geïrriteerd door de sfeer in de loods en bespreken dit met elkaar. De druppel die de emmer doet overlopen bij Linda is het avondeten. Bas heeft zijn eigen eten besteld en daarom heeft Linda het idee dat zij voor niets kookt. Ook moeten de andere bewoners betalen voor Bas zijn eten volgens Linda. Het is toch vreemd dat Bas eten gaat bestellen vraagt Linda verbaasd aan Billy. Billy snapt haar volledig en begrijpt ook niet waarom Bas dit doet. Sorry maar dan kook ik wel voor mijzelf gaat Linda verder. De twee vinden dat iedereen voor zichzelf kiest in Utopia, in plaats van het groepsgevoel. Je kan niks meer zeggen, ik loop gigantisch op mijn tenen gaat BIlly verder. Toch durven de twee dames niets te zeggen, omdat ze bang zijn voor commentaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Karel at 10:09

    Geloof Billy nou eens niet die moet in een circus gaan werken dan valt ze op want in Utopia heeft geen een man nog zin in haar het Utopia bed weg er mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *