Cemal heeft een idee om Baldr te supporten met zijn bruiloft

Cemal heeft een idee om Baldr te supporten met zijn bruiloft

Door persoonlijke omstandigheden hebben we niet al het nieuws van gisteren kunnen beschrijven, waarvoor ons excuus. Het heeft een tijd geduurd totdat Baldr zijn kaarten voor zijn huwelijk verkocht waren. Veel bewoners hebben hier commentaar op gehad, omdat zij vonden dat Baldr niet genoeg actie ondernam. Cemal wil het vanavond een positieve kant benaderen en wil daarom zij vriend helpen met een support actie. Ik ga lekker een support-actie online zetten vertelt Cemal vastberaden aan Beau. Cemal wil polaroid foto’s op Baldr zijn huwelijk maken, die klanten nu al kunnen kopen. Van dit geld kan Baldr zijn huwelijk financieren en de klanten krijgen hun foto opgestuurd via een mooie envelop. Cemal vindt het een top plan en ook Beau is enthousiast. Ook Chipp vindt het een leuk idee. Hoe zal Baldr reageren als hij dit hoort?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *