René heeft geen zin meer om energie in de vriendschap met José te steken

René heeft geen zin meer om energie in de vriendschap met José te steken

Door persoonlijke omstandigheden hebben we niet al het nieuws van gisteren kunnen beschrijven, waarvoor ons excuus. De vriendschap van José en René heeft zo z’n ups en downs en momenteel bevindt het zich weer in een diep dal. Madilia besluit het gesprek aan te gaan met René. En vraagt aan hem hoe het op dit moment tussen hem en José gaat. Zuchtend vertelt René dat het hem niets meer uitmaakt. Er is een lichte geschiedenis tussen mij en haar legt hij uit. En voegt eraan toe dat José aan het begin van de week op een normale manier met hem heeft gepraat en nu ineens boos op hem is. Terwijl het om hetzelfde onderwerp ging, namelijk hun gevoelens voor elkaar. René vertelt dan aan Madilia dat hij sterk het gevoel heeft dat er meer speelt. Vanaf dag één heb ik het gevoel dat ze mij meer dan leuk vindt legt hij uit. Maar hij voelt niets voor haar en dit heeft  meerdere malen duidelijk gemaakt volgens hem zelf. Maar toch als ik diep in haar ogen kijk, zie ik een twinkeling hij voegt hij eraan toe. Voor René zijn hij en José gewoon normale vrienden, zij zelf heeft aangegeven dat de vriendschap over is. En René heeft er geen energie meer voor om hier tegenin te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *