Beau en Demi presenteren een Utopiaanse Miss en Mr verkiezing

Beau en Demi presenteren een Utopiaanse Miss en Mr verkiezing

Door persoonlijke omstandigheden hebben we niet al het nieuws van gisteren kunnen beschrijven, waarvoor ons excuus. Beau heeft deze week bedacht een Miss en Mr verkiezing te willen houden in Utopia. Samen met Demi organiseert zij deze verkiezing en de dames willen dit aan de andere bewoners laten weten. Demi en Beau trekken hun mooiste kleding aan om de bewoners alvast een voorproefje te geven. Chipp roept uiteindelijk alle bewoners op de banken. Wanneer de groep zit komen Beau en Demi in woonkamer inlopen. Terwijl zij een spandoek in hun handen hebben presenteren zij hun idee. Ze laten zien dat er drie categorieën zijn.: Bikini, presentatie en hobby. De bewoners reageren enthousiast en vinden het een leuk idee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *