Linda en Madilia zeggen geen woord meer tegen elkaar

Linda en Madilia zeggen geen woord meer tegen elkaar

Door persoonlijke omstandigheden hebben we niet al het nieuws van gisteren kunnen beschrijven, waarvoor ons excuus. Madilia en Linda hebben gisteren weer een flinke ruzie gehad. Deze is nog steeds niet is uitgepraat. Toch moeten ze in afgelopen avond nauw samenwerken, omdat de boodschappen binnenkomen. Mehmet helpt zijn twee mede om de boodschappen naar de keuken te brengen maar besluit dan snel weer weg te gaan. Succes dames lacht hij. Dan blijven Madilia en Linda met z’n tweeën over. De twee zeggen geen woord tegen elkaar en pakken een kwartier lang in stilte alle boodschappen uit… Zal het binnenkort nog goed komen tussen hen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *