De irritaties tussen Linda en Madilia lopen hoog op

De irritaties tussen Linda en Madilia lopen hoog op

Madilia en Linda hebben een half uur lang geen woord tegen elkaar gezegd tijdens het opruimen van de boodschappen. Als ze eindelijk klaar zijn, vraagt Mehmet verbaasd waarom de verkeerde dag op de champignons zijn geschreven. Geïrriteerd vertelt Linda dat Madilia dat heeft gedaan. Meteen laat ze ook aan hem zien dat Madilia ook nog boodschappen op de tafel heeft laten liggen, omdat ze niet wist waar ze heen moesten. Echt, hoe oud ben je zucht Linda verder. Lastig als je niet praat, dan kun je ook geen vragen stellen voegt ze eraan toe. En besluit Madilia meteen op haar fout te wijzen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. bert at 12:21

    Er zal nooit eens een “man” helpen met uitpakken van de boodschappen. Vinden het waarschijnlijk “vrouwenwerk”. Kinderachtig gedoe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *