Romy en Billy snappen niets van de lage beloning van hun omzet die ze gekregen hebben

Romy en Billy snappen niets van de lage beloning van hun omzet die ze gekregen hebben

Een nieuwe dag in Utopia is weer begonnen. De bewoners hebben afgesproken dat zij een beloning krijgen voor de producten en diensten die zij verkopen. Het andere deel gaat in de pot van Utopia bv. Toch vindt Romy het vreemd dat zij weinig geld krijgt van de bv, terwijl zij veel omzet genereert. Romy bespreekt dit met Billy, waarmee zij de hoodies verkoopt. Ook Billy snapt niets van de lage beloning. We hebben voor 1000 euro verkocht, hoe kunnen we dan maar 60 euro overhouden vraagt Billy geïrriteerd aan Romy. Dat klopt echt niet benadrukt ze. De twee spreken af hier straks voor te gaan zitten. Zullen ze erachter komen wat er aan de hand is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *