Billy en Beau hopen dat de organisatie van Baldr zijn huwelijk nu beter gaat, René helpt mee

Billy en Beau hopen dat de organisatie van Baldr zijn huwelijk nu beter gaat, René helpt mee

Billy en Beau zijn de trouw planners van Baldr zijn huwelijk. De laatste week zijn er veel irritaties ontstaan rondom dit huwelijk, die niet allemaal uitgesproken werden. Gisteren werd het Billy allemaal even te veel en heeft zij haar irritaties uitgesproken richting Baldr. Vandaag bespreekt zij dit met Beau. Ik heb gisteren met Baldr gekletst begint Billy tegen Beau. Beau is blij dat alle irritaties uit de lucht zijn en ze met een schone lei verder kunnen gaan. De twee denken dat het nu beter zal gaan met het organiseren van het huwelijk, omdat René hem hierbij helpt. René is wel goed in dat soort dingen gaat Billy verder. Zal het nog goed komen met Baldr zijn huwelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *