Romy vraagt Linda uitleg over de lage winst opbrengst

Romy vraagt Linda uitleg over de lage winst opbrengst

Billy en Romy spraken deze ochtend over de winst die ze hebben gekregen voor hun hoodies. Volgens de twee klopte het lage bedrag niet en ze spraken af om erachteraan te gaan. Wat later besluit Romy bij Linda aan te kloppen. En vertelt dat ze schrok van het lage bedrag die ze deze maand krijgt. Linda legt uit dat Romy heel veel bedragen is vergeten die nog verrekend moesten worden. Daarbij zal Romy volgende keer nog extra geld krijgen voor een B&B die deze maand is geboekt. Over de hoodies vertelt Linda dat de inkoopprijs nou eenmaal hoog is en dat ze de winst moet delen met Billy, waardoor er een lager bedrag is uitgekomen dan ze had gedacht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Henk at 00:49

    Dat komt ook omdat die rooms nooit in haar eentje wat kan,strontscheppen kan iedereen maar verder doe je geen ene moer daar,schreeuwerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *