Baldr zijn instelling rondom het huwelijk wordt voor de zoveelste keer bekritiseerd

Baldr zijn instelling rondom het huwelijk wordt voor de zoveelste keer bekritiseerd

Billy en Beau hebben al vaak hun ongenoegen uitgesproken over Baldr en zijn instelling voor zijn huwelijk en vandaag praten Billy en Linda er ook over. Van alle kanten wordt hij geholpen merkt Linda op. José heeft zowat zijn hele huwelijk betaald gaat Billy instemmend verder. De twee vinden dat Baldr meer initiatief had moeten nemen maar nu andere bewoners zijn zaakjes laat oplossen. Het feit dat hij een duur pak voor zichzelf heeft gekocht maar geen jurk voor zijn vrouw vinden de dames al helemaal gek. Het is allemaal zo uit verhouding zucht Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *