Madilia vertelt aan Romy hoe klaar ze met Linda is

Madilia vertelt aan Romy hoe klaar ze met Linda is

Linda en Madilia hebben een vriendschap met ups en downs. Sinds een paar dagen zitten de twee weer in een dalletje en praten ze nauwelijks met elkaar. Afgelopen avond hebben ze zelfs een half uur lang de boodschappen samen uitgepakt, zonder iets tegen elkaar te zeggen. Madilia bespreekt vandaag met Romy hoe ze tegen de situatie aankijkt. Het is al de tweede of derde keer dat we ruzie hebben. In het begin vond ik het heel ongemakkelijk en jammer, maar nu heb ik zoiets van I don’t care legt ze aan Romy uit. En voegt eraan toe dat ze er wat harder in geworden is. I don’t give a f*ck vervolgd ze stellig. Volgens haar is Linda al weken chagrijnig en wordt zij daar nu de dupe van. Ik vraag haar een keer om een gunst en dan krijg je dit. Ook vertelt ze dat Linda haar heeft gezegd dat Madilia haar ontloopt, maar volgens Madilia is dit niet waar. Als je met zo’n chagrijnig hoofd rondloopt heb ik geen zin om met je om te gaan. Als het niet op haar manier gaat is ze boos gaat ze gefrustreerd verder. Ik ben het gewoon zat besluit ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *