Kan Rienk de vriendschap tussen Madilia en Linda lijmen?

Kan Rienk de vriendschap tussen Madilia en Linda lijmen?

Demi laat in de middag haar boot aan Rienk zien en de twee kletsen gezellig over van alles en nog wat. Het onderwerp van het gesprek verandert al snel naar vriendschappen en Demi vertelt over de ruzie tussen Linda en Madilia. Ze laat aan Rienk weten dat de twee niet meer met elkaar praten, wat hem verbaast. Dit had hij nog niet opgemerkt. Demi legt uit dat het probleem eigenlijk door Rienk komt omdat Madilia en Rienk veel met elkaar omgaan. Linda vindt dit vergelijkbaar met de vriendschap tussen haar en Ivan waar Madilia veel kritiek op had. Rienk hoort het verhaal van Demi aan en zegt dat hij het goed kan maken. Ik kan de lijm zijn voegt hij eraan toe. En besluit dan ook om apart met Linda en Madilia te gaan praten, om ze weer bij elkaar te brengen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *