Baldr durft niet om korting te vragen voor zijn bruiloft

Baldr durft niet om korting te vragen voor zijn bruiloft

Baldr zijn huwelijk komt steeds dichterbij en daarom is hij bezig met het bestellen van de laatste dingetjes. Hij vindt het echter moeilijk om bij een leverancier om korting te vragen en daarom vraagt hij Demi om hulp. Ik krimp echt helemaal in elkaar bij de gedachte dat ik korting moet vragen legt hij aan haar uit. En hoopt daarom dat Demi hem wil helpen, aangezien zij eerder al korting heeft gekregen bij dezelfde leverancier. Demi geeft aan dat ze dat wel wil maar dat ze wel wil dat Baldr zelf gaat bellen. Dit weigert hij echter en dat gaat er niet in bij Demi. Ik snap echt niet dat je niet durft te bellen zegt ze verontwaardigd tegen hem. Baldr houdt echter voet bij stuk en weigert zelf de telefoon te pakken. Uiteindelijk gaat Demi om en belt ze om de leverancier om korting te vragen, wat lukt. Met een trots gezicht vertelt ze aan Baldr wat ze geregeld heeft. Een brutaal mens heeft de halve wereld legt ze uit. Dan bemoeit Billy zich er ook mee. Je bent er wel assertief genoeg voor maar je wilt het gewoon niet zegt ze tegen Baldr. En adviseert hem de drempel gewoon een keer over te stappen en het gewoon te proberen. Baldr ziet het echter nog steeds niet echt zitten. Ik hou gewoon niet van bellen. Ik vind het superspannend besluit hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hanneke at 17:59

    Ik snap Baldr wel mijn man wil ook absoluut NIET bellen dat is bij mannen vaak een hele grote drempel en wij vrouwen zijn beter met de mond .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *