Madilia vindt Linda af en toe net een dictator

Madilia vindt Linda af en toe net een dictator

Zoals hij met Demi heeft besproken, besluit Rienk met Madilia te gaan praten over de ruzie met Linda. Madilia legt de hele ruzie nogmaals uit en bespreekt de boodschappen irritaties en de irritaties over Ivan en Rienk. Ze vindt het jammer dat Linda zo moeilijk doet over het feit dat ze in haar eentje de boodschappen moest doen, terwijl ze vaak genoeg taken in haar eentje heeft opgepakt volgens zichzelf. Daarbij vindt ze de vriendschap tussen haar en Rienk anders dan de vriendschap van Ivan en Linda. Rienk springt op dat moment in en geeft toe dat het wel een beetje dezelfde situatie is, omdat het gaat om hechte vriendschappen. En merkt op dat het allemaal om jaloezie draait, iets wat kinderachtig is en niet nodig. Madilia is het hier op haar beurt niet helemaal mee eens maar haalt dan haar schouders op. Karma is a bitch, nu weet ze hoe ik me heb gevoeld vervolgd ze dan. Ze is duidelijk niet meer te spreken over Linda. Ze kan soms zo chagrijnig zijn zucht ze. Soms lijkt ze net een dictator gaat ze verder. En Madilia is het zat om naar Linda haar commando’s te luisteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 17:01

    Madilia moet niet zo zeuren het is gewoon een verwent nest met haar duren spulletjes en dan klagen, wie is dan een dictator! !! Geef ook gewoon spullen weg verwent nest die je bent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *