Linda en Mehmet snappen Baldr zijn houding niet

Linda en Mehmet snappen Baldr zijn houding niet

Baldr is bezig met het regelen van zijn huwelijk maar het valt de andere bewoners op dat hij niet genoeg initiatief neemt. Vandaag had hij een discussie met Demi omdat Baldr geen leverancier durfde te bellen voor korting. Linda en Mehmet zijn klaar met het gedrag van Baldr. Ik denk dat thuis alles voor hem geregeld wordt zegt Linda geïrriteerd tegen Mehmet. Mehmet vindt het vreemd dat Baldr alles accepteert en het prima vindt dat iedereen alles voor hem doet. Dat is toch lekker makkelijk reageert Linda cynisch. Het is echt een fascinerende man vervolgd Mehmet vol verbazing. Het is zijn houding, zijn handjes, zijn ruggengraat eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *