Linda voelt zich aan de kant gezet door Ivan

Linda voelt zich aan de kant gezet door Ivan

Ivan en Linda zijn goede vrienden van elkaar en dit is anders bewoners niet ontgaan. Toch vindt Linda de laatste tijd dat Ivan niet meer zoveel aandacht heeft voor haar en dat nu net terwijl Linda hem zo hard nodig heeft. Hij knuffelt José en Romy en hij weet dat ik slecht slaap en toch loopt hij strak langs mij zegt Linda verbaast. Mehmet snapt dat ze dit lastig vindt, omdat zij Ivan en Linda een goede vriendschap hadden. Billy is het met Linda eens dat Ivan minder naar Linda toetrekt en snapt dat die vervelend is voor haar. Kan het te maken hebben met het feit dat je misschien een oogje op hem hebt vraagt Mehmet geïnteresseerd maar Linda ontkent dit. Zal Linda Ivan hier nog op aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *