Billy en Madilia vinden dat Demi positief veranderd is nu ze minder met Fay omgaat

Billy en Madilia vinden dat Demi positief veranderd is nu ze minder met Fay omgaat

Fay ligt al een tijdje ziek en bed en dat betekent dat Demi er grotendeels alleen voor staat. Het is Madilia en Billy opgevallen dat Demi het heel goed doet zonder haar zus en dat vinden ze een positieve ontwikkeling. Ze is een stuk minder druk en veel socialer en volwassener aldus Billy. Ook Madilia heeft dit opgemerkt. Echt respect voor hoe zij nu reageert voegt ze eraan toe. De twee denken dat Fay vaak het voortouw neemt bij de tweeling maar dat Demi door de afwezigheid van Fay dit nu zelf moet doen. Wel zijn ze van mening dat het niet raar is dat Demi veel naar Fay toetrekt. Als mijn zusje hier zou zijn zou ik ook alleen maar met haar omgaan legt Madilia uit. Wat later besluit Madilia haar complimenten aan Demi te gaan geven. Ze vertelt wat ze zojuist met Billy heeft besproken. Ik vind dat je het heel goed doet zegt ze tegen haar. Demi reageert rustig maar is blij met de woorden van Madilia. Mijn complimenten gaat Madilia verder. Die zijn natuurlijk altijd welkom besluit Demi lachend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *