Mehmet en Romy vinden Demi minder krachtig nu Fay er niet meer is

Mehmet en Romy vinden Demi minder krachtig nu Fay er niet meer is

Madilia en Billy hebben het gehad over de positieve verandering die ze bij Demi zien sinds ze niet meer met Fay kan zijn omdat die ziek is. Mehmet en Romy praten wat later buiten ook over de splitsing van de tweeling. Mehmet zegt dat het lijkt alsof er iemand weg is. Hier is Romy het mee eens en het valt haar op dat Chipp en Demi vaker ruzie met elkaar hebben nu Fay weg is. Ze vindt het ook gek dat het zo snel went als Fay wegvalt. Mehmet knikt en vindt dat er niet veel is veranderd in de groep, behalve de botsingen van Demi en Chipp. Romy vindt dat Demi onopvallender is sinds Fay haar afwezigheid en hier geeft Mehmet haar helemaal gelijk in. De twee hadden juist verwacht dat het anders zou zijn. Volgens Mehmet is hier een logische verklaring voor. Demi heeft nu niemand om zich aan op te trekken, ze verliest nu kracht legt hij uit. Dit vindt Romy ook. Ze is wat terughoudender, minder sterk voegt ze eraan toe. De twee zeggen dus compleet iets anders dan Billy en Madilia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *