Zieke Fay maakt haar rentree in de loods

Zieke Fay maakt haar rentree in de loods

Fay is al een lange tijd ziek en ligt daarom op bed. Vandaag adviseert Chipp haar om toch uit bed te komen en even te gaan lopen, in de hoop dat ze daar wat van opknapt. Fay neemt het advies van hem ter harte en besluit zich klaar te maken om naar buiten te gaan. Dik ingepakt stapt ze even later uit het keetje samen met Demi. De twee maken een wandeling over het Utopia terrein heen. Oh wat is het koud zeg zegt Fay met een schorre stem. Wat later besluiten de twee de loods in te lopen en de andere bewoners komen meteen naar Fay toe. M’n vriendinnetje is weer terug zegt Romy blij. Billy geeft haar een dikke knuffel. Bezorgd vraagt iedereen hoe Fay zich voelt. Fay antwoordt dat ze zich nog niet helemaal goed voelt, maar al wel iets beter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *