Cemal, Mehmet en Romy hebben een idee om de prijzenpot voor Utopia beter te vullen

Cemal, Mehmet en Romy hebben een idee om de prijzenpot voor Utopia beter te vullen

Het einde van Utopia nadert en daarmee komt ook de finale in zich. Voorgaande jaren was het zo dat de Utopiaan van het Jaar de pot mee naar huis mocht nemen en ook nu denken de bewoners  dat dit gaat gebeuren. Daarom wil het overgrote deel van de bewoners de geld pot goed vullen voor de winnaar. Mehmet, Cemal en Romy zitten in de caravan en bespreken dit onderwerp. Romy vertelt dat Cemal met een goed idee kwam maar ze had het idee dat niemand naar hem luisterde. Cemal wil dat vanaf één april alles naar de bv gaat alleen het zakgeld houden de bewoners. Dus dan kan iedereen in maart zijn zakgeld spekken met je eigen producten en diensten zegt Romy. En wil polsen wie er voor dit idee is om op deze manier de pot te spekken. Bas, Chipp en Baldr zijn het er al niet mee eens laat Cemal verder weten. Dit vindt Romy raar aangezien Bas in het begin wel voorstander van dit plan was maar nu hij geld heeft wil hij dit niet meer doen. Romy wil in ieder geval met iedereen praten om hen te overtuigen van dit idee. Billy, Linda, Mehmet, Romy, Cemal en Ivan willen al meedoen somt Romy op. De drie besluiten om met alle bewoners te gaan praten over dit idee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *