Bas richt zich op winnen van Utopia

Bas richt zich op winnen van Utopia

Bas en Beau staan samen in de keuken als de eindstrijd van Utopia ter sprake komt. Rienk heeft eerder aan de bewoners gevraagd of ze hier nog zouden zijn als ze dachten dat er geen geld te winnen viel. Bas vertelt heel eerlijk tegen Beau dat hij hier dan niet zou zijn. Maar wat nou als je niet wint?vraagt Beau. Bas antwoordt dat hij ook dan flink zou balen. Maar niet winnen dat is geen optie voor Bas. Ik ga er niet vanuit dat ik niet win. Als ik zelf niet geloof dat ik ga winnen dan lukt het ook niet legt hij uit. Als Beau hem vervolgens vraagt of hij hier dan alleen maar voor de wedstrijd is antwoordt Bas dat de wedstrijd wel zijn hoofddoel is. Maar ik wil ook leuke dingen doen benadrukt hij. Daarnaast vindt hij het ook belangrijk om het vegan zijn onder de aandacht te brengen en wil hij veel tijd stoppen in het kinderboek. Beau legt op haar beurt uit dat zij er juist niet vanuit gaat dat ze gaat winnen. Als argument benoemt ze het feit dat ze nog helemaal niet weten hoe de finale eruit gaat zien. Maar we gaan het meemaken sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. chagija at 01:34

    Dat valt echt vies tegen na de vraag van Rienk dat Bas er echt alleen voor het geld winnen is. Van mij mag Bas er per direct uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *