Madilia uit haar frustraties over Linda, haar instelling is helemaal veranderd

Madilia uit haar frustraties over Linda, haar instelling is helemaal veranderd

Terwijl Linda binnen met Mehmet over haar vriendschap met Madilia praat, praten Romy en Madilia in het huisje van Beau over diezelfde vriendschap. Madilia en Linda hebben een discussie gehad over geld verdienen in Utopia en of al het verdiende geld bij evenementen niet naar de bv moet gaan. Madilia wilde niet dat al het geld naar de bv ging, terwijl Linda dit juist wel wil. Ik vind het een beetje onzin legt Madilia aan Romy uit. Volgens haar dacht Linda er totaal anders over. Sinds Ivan hier is, is haar instelling helemaal veranderd voegt ze eraan toe. Linda heeft op haar beurt weer het gevoel dat Madilia nu pas zoveel denkt aan haar doelen maar volgens Madilia zelf doet ze dit altijd al. Romy knikt en biedt een luisterend oor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. chagija at 01:44

    Hans heb je niets anders te doen als op andere te letten wat ze schrijven. En als je diegene gaat beledigen zal dat echt niet helpen Het is zelfs een beetje dom van je Hans Een ieder mag schrijven wat hij of zij vind. Als jij Romy het einde vind dan is dat voor jou zo Maar dat kan je echt niet opdringen aan een ander Misschien moet je beter kijken naar de uitzendingen hoe Romy zich zelf te kijk zet soms Ze is echt geen engeltje hoor

  2. mechel at 18:27

    Sinds Madilia omgaat met Romy is haar instelling ook helemaal veranderd Ze gebruikt gelijk valse woorden Sat is dus waar je mee omgaat word je mee besmet Lekker vals geworden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *