Billy, Mehmet en Linda snappen niet waarom een aantal bewoners zo moeilijk doen rondom de winst van een evenement

Billy, Mehmet en Linda snappen niet waarom een aantal bewoners zo moeilijk doen rondom de winst van een evenement

Tijdens het centraal is er besproken dat alle winst die de bewoners maken naar Utopia bv gaat. Een deel van de groep was het hier niet mee eens. Linda, Billy en Mehmet begrijpen niet zo goed waarom. Mensen zijn bang dat ze iets tekortkomen merkt Linda op. En vertelt ze dat Baldr heeft gezegd dat hij zelf wil bepalen wanneer hij iets kan kopen. Dat is een stukje luxe waar ze aan gewend zijn voegt Mehmet eraan toe. Billy snapt op haar beurt niet waarom er zoveel ophef over wordt gemaakt. Het is toch leuk om de pot te spekken voor de winnaar gaat ze verder. Linda deelt deze mening. En daarnaast kunnen we als groep veel meer als we ons geld samendoen sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *