Linda is niet te spreken over Ivan en vindt dat hij zich met zichzelf bezig moet houden

Linda is niet te spreken over Ivan en vindt dat hij zich met zichzelf bezig moet houden

Linda en Ivan hadden vanaf Ivan zijn binnenkomst meteen een hechte vriendschap. De laatste tijd lijkt het echter niet zo goed te gaan tussen de twee. Als Linda met Madilia en Billy op de bank zit te kletsen vertelt Linda dat ze zich aan hem ergert. Zo bemoeit Ivan zich met haar eetpatroon, iets wat ze erg vervelend vindt. Hij moet zich lekker met zichzelf bezighouden voegt Linda er met een snauw aan toe. Daarnaast vindt ze dat als Ivan toch zo met anderen bezig is, zij ook iets over zijn gedrag mag zeggen. Hij sport veel te weinig legt ze uit. Op deze manier denkt Linda dat hij niet fit genoeg zal zijn voor het boks gala. Madilia en Billy delen zijn het met Linda eens. Misschien moeten we een fake mail opstellen denkt Linda hardop na. Ze wil net doen of er een mailtje van de trainer van Ivan binnenkomt waarin staat dat hij te weinig doet. Misschien schrikt hij daarvan antwoordt Madilia enthousiast. De drie besluiten dit plan later verder uit te werken. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *