Billy spreekt haar dankbaarheid uit naar Rienk

Billy spreekt haar dankbaarheid uit naar Rienk

Toen Rienk vorige week terugkeerde in Utopia, was Billy erg blij. De twee hebben het begin met elkaar meegemaakt en kennen elkaar goed. In de middag wil Billy graag een wandeling met Rienk maken. Als de twee buiten lopen, lucht ze haar hart. Sinds dat jij hier bent kan ik de negativiteit om me heen veel beter van me af laten glijden begint ze. En laat weten hier enorm blij mee te zijn. Je heb me altijd geholpen en je bent de grondlegger van mijn verandering geweest vervolgd ze dankbaar. Dat raakt me heel erg Bil zegt Rienk met een glimlach. Billy benadrukt nog een keer dat ze Rienk erg dankbaar is en de twee kletsen gezellig verder.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Jojo at 10:46

    He mechel iedereen mag hier zijn eigen mening uiten over Utopia en zijn bewoners. Nel hier op aanvallen vind ik ongepast.

  2. mechel at 18:37

    Heel fijn voor je Billy dat je ook nog een normaal gesprek kan voeren in Utopia. Dat was lang geleden
    De rest maakt toch alleen maar ruzie over onbenulligheden of fokt elkaar op om stomme dingen want iedereen heeft in één keer belangrijk nieuws wat ze bij elkaar de strot in willen douwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *