Ivan is bang dat er iets met Linda aan de hand is

Ivan is bang dat er iets met Linda aan de hand is

Ivan en Linda zijn al een lange tijd goede vrienden maar de laatste paar dagen loopt het niet zo lekker tussen de twee. Er zijn steeds meer irritaties en ze lijken uit elkaar te groeien. Als ze vandaag in de keuken staan, vraagt Ivan of er iets met haar aan de hand is. Maar Linda laat weten dat er niks is. Dit gelooft Ivan op zijn beurt niet. Er is duidelijk iets aan de hand, alles aan je zegt het reageert hij. En begrijpt niet waarom Linda het niet gewoon uitspreekt. Je lichaamshouding en je gestamp wijst erop voegt hij eraan toe. Je zit ernaast antwoordt Linda kortaf. Ivan besluit om er dan niet meer om te vragen. Dat moet je ook niet doen, dat wordt toch ook niet van je gevraagd toch? zegt Linda bot terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *