Bas heeft zijn excuses gemaakt tegenover Beau voor de kwetsende grappen die hij gemaakt heeft

Bas heeft zijn excuses gemaakt tegenover Beau voor de kwetsende grappen die hij gemaakt heeft

Gisteren hebben Bas en Rienk een gesprek gehad, waarin Rienk aan Bas liet weten dat hij nogal bot uit de hoek kan komen en mensen kwetst met zijn grappen. Hiermee doelde hij vooral op de grapjes tegen Beau. Bas was zich van geen kwaad bewust en merkte op dat hij nooit iemand zou willen kwetsen met zijn grappen. Vandaag biedt hij dan toch zijn excuses aan bij Beau. Wat later bespreekt Beau dit met Romy in haar huisje. Bas kwam zijn excuses aanbieden net begint ze. Romy reageert verbaasd, dat had ze niet van Bas verwacht. Het zijn meerdere opmerkingen die hij afgelopen dagen heeft gemaakt, hij kan zo kut uit de bocht komen legt Beau verder uit. Romy knikt en begrijpt wat Romy bedoelt. Hoewel Beau wel weet dat het grapjes zijn, vindt ze deze niet altijd even grappig. Ze waardeert Bas zijn excuses dan ook heel erg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *