Linda neemt een rigoureus besluit en gaat voortaan alleen voor zichzelf koken

Linda neemt een rigoureus besluit en gaat voortaan alleen voor zichzelf koken

Linda en Mehmet praten op de bank over het avondeten. Linda is het zat dat er bijna nooit voor de veganisten wordt gekookt als zijzelf of Cemal het niet doen. Daarbij vindt ze het ook belachelijk dat haar eten af en toe wordt opgegeten. Billy komt bij het gesprek zitten en vertelt dat het koken bij niemand goed gaat. Ik ga vanaf morgen voor mezelf koken laat Linda vervolgens weten. En voegt eraan toe dat ze het niet erg vindt om voor anderen te koken maar het wel erg vindt dat het niet in dank wordt afgenomen. Wat zal de rest van de groep van Linda haar besluit vinden?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *