Chipp verbied zijn mede bewoners om nog bij zieke Fay langs te gaan

Chipp verbied zijn mede bewoners om nog bij zieke Fay langs te gaan

Fay voelt zich al een paar dagen niet zo lekker en Chipp bekommert zich om haar. Hij heeft de bewoners gevraagd om haar met rust te laten en om niet naar het keetje te komen. Toch is dit gisteren wel gebeurd en ook vandaag loopt er iemand even langs Fay, namelijk Billy. Als Chipp hierachter komt, besluit hij de groep bij elkaar te roepen. Niemand moet naar Fay gaan zegt hij streng. Billy laat weten dat ze gewoon iets wilde aan Fay wilde geven maar benadrukt dat ze begrijpt dat zij met rust gelaten moet worden. Het was goed bedoeld legt ze verder uit. Chipp raakt geïrriteerd en stelt dat het niet uitmaakt of het goed bedoeld is of niet. Het is duizend keer gezegd en ik snap niet waarom het alsnog gebeurt snauwt hij. Niet veel later gaat de groep weer uit elkaar…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *