Baldr en Ivan hebben een flinke discussie over werkten tijdens de Caribbean Night

Baldr en Ivan hebben een flinke discussie over werkten tijdens de Caribbean Night

Tijdens het evenement De Caribbean Night is Ivan druk bezig in de Luifel met het hakken van friet. Als Rienk even bij hem komt kijken uit hij zijn frustraties over Baldr. Ik trek dit slecht. Ik ga naar Baldr toe om te zeggen dat ik in de Luifel ga helpen zodat hij binnen foto’s kan maken maar dan zie ik hem de hele tijd op dezelfde plek staan zucht hij. Ik zeg het hem wel even antwoordt Rienk waarna hij meteen wegloopt. Nee Rienk roept Ivan hem na. Rienk draait zich om en komt terug. Ik doe het zelf zegt Ivan tegen hem. Rienk vindt dit goed maar adviseert Ivan wel om hem rustig aan te spreken. Wat later loopt Ivan op Baldr af. Ik heb 50 kilo gehakt, hoeveel foto’s heb jij gemaakt? vraagt hij aan Baldr. Ik heb geen idee maar jij hebt geen 50 kilo gehakt antwoordt Baldr. De irritatie is duidelijk in Ivan zijn stem te horen als hij Baldr zegt dat hij geen goede runner is. En blijft echter doorgaan over dat het onmogelijk is dat Ivan 50 kilo heeft gehakt. Ga naar Rienk toe dan snauwt Ivan hem toe. Ook Baldr raakt geïrriteerd. Je moet niet lullen, daar houd ik niet van zegt hij boos. Je moet geld verdienen antwoordt Ivan weer op zijn beurt. Doe even normaal man, idioot schreeuwt Baldr terug. De twee mannen belanden in een discussie waar ze niet uit komen en besluiten het voor nu te laten.

Als de Caribbean Night uiteindelijk ten einde is, komen Baldr en Ivan weer bij elkaar. De twee hebben eerder een aanvaring gehad omdat Ivan zich stoorde aan Baldr. Hij vond dat Baldr niet hard genoeg werkte terwijl Ivan zijn taken overnam. Baldr vond op zijn beurt de manier waarop Ivan hem aansprak niet goed. De twee belanden weer in een discussie waarbij Ivan probeert uit te leggen dat hij het niet vindt kunnen dat Baldr uitgebreid met de gasten heeft staan praten terwijl Ivan zijn werk aan het doen was. We moeten geld verdienen en we zijn een team roept Ivan. Baldr vindt op zijn beurt dat hij best een praatje mag maken. Omdat jij het zegt moet ik een gesprek afkappen vraag hij geïrriteerd. De twee zijn er boos op elkaar maar na een tijdje verandert de toon van het gesprek en lijken de twee het toch nog bij te leggen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *