Ivan en Baldr kunnen weer lachen met elkaar

Ivan en Baldr kunnen weer lachen met elkaar

Afgelopen avond was de Carribean Night waarbij de bewoners zich goed hebben vermaakt. Toch was niet iedereen blij met het verloop van het evenement. Vooral Ivan heeft zich geërgerd aan Baldr omdat hij vond dat de hij niets deed. Inmiddels is een nieuwe dag weer aangebroken en moet alles worden opgeruimd en de bewoners zijn daarom ook al vroeg bezig. De organisator van het evenement, Baldr is al druk bezig met het kapotmaken van de ballonnen en Beau helpt hem hierbij. Ook Ivan draagt helpt een handje met het opruimen van de troep. Het lijkt weer goed tussen de twee. En lijken zelfs even lol met elkaar te hebben. Zijn Baldr en Ivan weer vrienden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *