Cemal wil niet dat Utopia nog kleiner wordt

Cemal wil niet dat Utopia nog kleiner wordt

Het einde van Utopia 1 is in zicht en dit betekent dat het gebied terug gegeven moet worden aan het de natuur. Eerder werd het weiland al opgeruimd en nu is ook de akker aan de beurt. Voor maandagochtend 09:00 uur moet de akker volledig zijn opgeruimd. Niet iedereen is blij met dit nieuws. Ik ben benieuwd wat de volgende stap gaat worden denkt Cemal hardop. Billy en Linda denken beiden dat Utopia nog meer gaat krimpen. Ik zal het wel k*t vinden gaat Cemal verder maar zijn vriendin Romy lijkt hier minder moeite mee te hebben. Romy staat erom te springen geeft Billy aan tegen Cemal. Cemal haalt vervolgens z’n schouders op en hoopt vooral dat hij met leuke bewoners over te blijft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *