Cemal snapt niet dat Romy het rokersbankje mee naar huis wil nemen

Cemal snapt niet dat Romy het rokersbankje mee naar huis wil nemen

De afgelopen dagen is er veel te doen geweest rondom de eigendommen van de bewoners. Romy heeft aangeven graag het rokersbankje mee naar huis te willen nemen als Utopia 1 eindigt. Dit omdat zij hier emotionele waarde bij heeft. Niet alle bewoners waren hierover te spreken en ook Cemal vond het geen goed idee dat zij het bankje mee naar huis zou nemen. Het zit Cemal nog altijd niet helemaal lekker en daarom bespreekt hij zijn frustraties met Linda, die met hem op één lijn ligt. Ik snap niet dat Romy zo graag dat rokersbankje wil hebben zegt Cemal tegen Linda. Linda geeft aan het inderdaad ook niet te snappen omdat het bankje vast geen jaren in haar tuin gaat staan. Dat hout is ook niet meer goed voegt hij eraan toe. Cemal en Linda lijken Romy maar niet te snappen, maar lijken het beiden naast zich neer te leggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *