Romy wil het rokersbankje voor zichzelf houden en verkopen en heeft er een discussie over

Romy wil het rokersbankje voor zichzelf houden en verkopen en heeft er een discussie over

Toen bekend werd dat Utopia zou stoppen hebben de bewoners afgesproken dat ze allemaal één item uit Utopia mogen kiezen dat ze mee naar huis mogen nemen. Romy wil heel graag het rokersbankje hebben maar ze komt erachter dat deze al verkocht is. Snel besluit ze de koper van de bank te bellen, om te vragen of hij de bank misschien wil ruilen voor een ander item. Gelukkig voor Romy stemt de koper hiermee in. Romy uit haar ongenoegen wat later bij Linda. Ze vindt het niet kunnen dat alles zonder overleg wordt verkocht en ze vindt het niet meer dan logisch dat zij, na twee jaar in Utopia gewoond te hebben, iets mag uitkiezen. Ik word moe van dit gedoe gaat ze met een zucht verder tegen Linda.

Wat later ontstaat er een discussie. Dit omdat Mehmet en Linda die over de financiën gaan het er niet helemaal mee eens zijn. Vooral Mehmet vindt dat de spullen geld waard zijn en als de inwoners ze kunnen verkopen, ze dit ook moeten doen. Romy probeert hem duidelijk te maken dat zij graag iets wil hebben uit Utopia omdat dit voor haar emotionele waarde heeft. Ik heb liever dat een van ons dan iets mee naar huis neemt, in plaats van dat de spullen gaan naar iemand die er niets mee heeft legt ze verder uit. Mehmet vertelt haar dat hij het respecteert dat zij iets mee wil nemen maar hij vindt wel dat er voor betaald moet worden. Ook Linda is het met hem eens. Zij denkt namelijk dat er discussie zal ontstaan als iedereen iets van andere waarde mee naar huis neemt. Ik snap jullie helemaal zegt Romy tegen haar mede bewoners, waarna ze aangeeft dat ze het niet erg vindt om ervoor te betalen. Zolang iedereen maar iets mee kan nemen dat hij of zij wil gaat ze verder. Als er maar voor betaald wordt antwoordt Mehmet direct. Romy stelt voor om deze kwestie straks met de hele groep te bespreken, omdat ze er niet uit lijken te komen. Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *