Beau, Fay en Demi zijn klaar met het gezeur rondom spullen

Beau, Fay en Demi zijn klaar met het gezeur rondom spullen

Er is veel te doen rondom de spullen op het Utopia terrein en wat hiermee gaat gebeuren. Romy heeft aangegeven graag het rokersbankje mee te willen nemen maar niet iedereen was het hiermee eens. Beau snapt haar vriendin wel en bespreekt dit met Demi en Fay. Stel je voor dat je Utopia wint, wat heb je dan liever? Duizend euro meer, of dat iedereen wat leuks heeft? zegt Beau geïrriteerd tegen de tweeling. Demi en Fay zijn het helemaal met haar eens en vinden ook dat iedereen best iets mee mag nemen. Moeten we nou echt zo moeilijk doen? vraagt Fay zich hardop af. Beau vindt dat er extra evenementen gedraaid moeten worden voor extra geld, in plaats van spullen verkopen. Al die moeite voor tweehonderd euro eindigt Demi gefrustreerd. Wat zullen de inwoners doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *