Billy vindt dat de groep steeds beter om kan gaan met kritiek

Billy vindt dat de groep steeds beter om kan gaan met kritiek

Terwijl Mehmet en Billy buiten zitten komt de huidige groep ter sprake. Billy merkt op dat de bewoners kritiek van elkaar soms moeilijk kunnen verdragen maar dat het wel steeds beter gaat. Volgens haar draagt Mehmet hieraan bij. Jij zegt soms dingen op bepaalde momenten die mensen aan het denken zetten voegt ze eraan toe. Mehmet geeft aan dat bewust te doen. Op die manier krijg je meer respect voor elkaar legt hij uit. Billy is blij dat ze bij sommige mensen een positieve verandering ziet. Als voorbeeld geeft ze Baldr. Ze vindt dat hij goed bezig is en daarnaast kan ze ook veel beter met hem omgaan dan voorheen. Ik trek hem super goed tegenwoordig gaat ze verder. De twee kletsen nog even verder over de huidige groep en wat er met het terrein zal gebeuren als Utopia 1 straks stopt. Niet veel later gaan ze ieder weer hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *