Demi vindt dat Fay erg moeilijk doet

Demi vindt dat Fay erg moeilijk doet

Er zijn irritaties onderling bij de tweeling Demi en Fay. De twee zijn het niet met elkaar eens over de manier van vloggen. Demi lijkt fanatiek te willen vloggen, terwijl Fay hier momenteel geen zin in heeft. De dames komen er niet uit en besluiten op de schommelbank te gaan zitten om erover te praten. Waarom doe je nou zo vraagt Demi aan haar zus. Er komt weinig reactie vanuit Fay. De twee snappen elkaar niet, maar na een lange stilte beginnen ze toch het gesprek met elkaar. Ik snap jou niet, er is altijd wel iets, ik snap niet waarom je zo gek doet zegt Demi geïrriteerd. Fay probeert daarna uit te leggen dat de vlog niet is zoals ze had verwacht en ze graag op een andere plek had willen filmen. Wat ben je toch moeilijk aan het doen gaat Demi verder. De twee lijken het niet met elkaar eens te worden komen en besluiten hun frustraties eruit te gaan sporten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *